søndag 6. september 2009

Strandadagane vart ein stor suksess

Strandadagane vart ein stor suksess for Little Stranda. Vi hadde stand laurdag, med salg av sveler og kaffi og bøsser til å samle inn pengar i. Sluttsummen er vi kjempefornøgd med: Vi fekk inn heile 10.500 kroner!! Dette er heilt fantastisk, og tusen hjerteleg takk til alle bidragsytarane. Oppmøtet på standen vår var langt over det vi hadde forventa oss på førehand, og vi fekk massevis av positive tilbakemeldingar. Blant dei var det ein mann som sa til oss at "Dette prosjektet er det beste som har vore blant unge vaksne på Stranda på mange år!" Slike ord varma langt inni hjerterota vår på ein gufsen septemberdag :)

Her ser de eit bilde av ein av grunnane til den store suksessen vår: Steikje gode sveler! Alle ingrediensane til standen vår (bortsett fra batch nummer 2 av svelerøra som Kari Janne kom med.....) er sponsa av Rema 1000 på Stranda. Tusen takk!

Vi hadde ambisjonar om å kanskje selge 60 sveler + kaffi, dette anslaget viste seg å vere skrekkelig feil! Vi solgte antakeligvis meir en dobbelt så mykje, og måtte faktisk ringe Katrine si stemor Kari Janne for å få ho til å komme med meir røre. Ho redda på mange måtar dagen vår, for det hadde blitt litt pinleg å gå tom klokka 13.... Klokka 15 var runde nummer to utsolgt, og da ga vi oss for dagen. Masse liv og røre i sentrum denne dagen, så det var nok fleire enn oss som gjorde det godt under Strandadagane. Godt gjort Stranda!!

Standen vår var grønn og fin, som seg hør og bør :) Fantastisk fint banner med logoen vår, laga av CC Reklame på Ikornnes.


2 av oss 3 som gjorde ein bra innsats på standen vår, Christina til venstre og Maiken. 

Heimesnikra tavle for høvet. Maxbo i Sykkylven sponsa huntonittplata, og Stranda bok og kontorservice sponsa tavlemaling. B.S.Aure Jernia i Sykkylven bidrog med kritt. Mange takk til dokke.

Nokre av mødrene våre kom også og støtta!

Maiken og Katrine kan glade konstatere at dagen har vore suksessfull! 
Benjamin ville også hjelpe til med å samle inn pengar :)

I tillegg vil vi takke Nils Einar som til beins henta mykje stein til oss! Utan han så hadde kanskje standen vår havna på fjorden :)

Vi fekk dessverre ikkje tatt bilder når det var mest liv rundt standen vår, men periodevis hadde vi veldig mange i kø for sveler, og det var full rulle! Vi hadde det veldig kjekt, og kunne raskt konstatere at dette skal gjentakast. Kanskje vil vi lage til noko liknande under Alperittet?

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM BIDROG TIL Å GJERE DETTE TIL EIN FANTASTISK DAG FOR OSS I LITTLE STRANDA! VI SETT STOR PRIS PÅ STØTTA, OG ER VELDIG STOLTE AV HEIMBYGDA VÅR :)  

2 kommentarer:

  1. Fantastiske jenter!!! E he også lyst på steikje gode sveler! Sende dokke noken med luftpost til Oslo-bygda??

    SvarSlett
  2. Fantastisk bra initiativ!! :) Håpe dokke får inn masser av peng til prosjektet!! Lykke til vidare!! :)

    SvarSlett